Cautare

3828 de rezultate pentru "popescu vasilica" (8.13 secunde)
Puran Vasilica. Printre cei care expun lucrarile de pictura, desen si modelaj se numara elevii George Baditescu, Lucian Macrea, Manuel Mihalache, Roxana Campeanu, Cristina Mihai.
Tamara Ecea, Jana Ionita, Vasilica Grigorescu, acum toate s-au risipit care incotro. La mitingurile aviatice, ca sa recunoasca lumea calarasencele, le-am atasat la parasute cate un stegulet tricolor.
Seara se asaza pe canapea cu un vin in pahar (Doamne, ce vin bundeschide tableta (Uite ce tableta frumoasa am!) si fie urmareste canale de YouTube despre tehnologie, fie asculta muzica - Dire Straits, Pink Floyd, Cenaclul Flacara, Tudor Gheorghe, Liviu Vasilica, Taraf de Haidouks, Caliu si mai nou surorile Osoianu.
Astfel, "Semanatul", "Plugusorul", "Plugul cel Mare" si "Vasilica" sunt cele mai importante texte "magice" care se rostesc in prima zi a anului si au o valoare colectiva puternica.
Peste 100 de judecatorii din toata tara au votat pentru revocarea judecatorului Cristi Vasilica Danilet din CSM, reprezentantul acestor instante in Consiliu.
Conversatiile respective ar fi avut loc undeva la inceputul-mijlocul verii lui 2012, cand "Alina Ghica era presedintele CSM, iar Oana Haineala era vicepresedinte, si nu intrasera in gratii cu Vasilica Danilet".
Povestile pescaresti, depanate mai cu seama de Tibanu si Vasilica, se tin frumos de mana cu momentele muzicale de pe scena.
De mentionat si ca, acum, dupa cazul Gutau, un singur om a intervenit public in apararea celei care a decis o condamnare ilegala: Vasilica Danilet. Tot fara comentarii. (Sursa: amosnews.ro)
Recitaluri Florin VASILICA si taraful TELEORMANUL, Ansamblul PLAIESII si Ansamblul SILISTRA din Bulgaria (scena din Centrul orasului) SÂMBATA, 22 SEPTEMBRIE 2018 - 10.00-15.30:
Sarighiol de Deal din Tulcea 18:40 - 19:00 Ansamblul Doinita al Casei de Cultura a Studentilor din Bucuresti 19:00 - 19:30 Florentina si Petre Giurgi 19:30 - 20:00 Florin Vasilica si Grupul Teleormanul Joi - 11 octombrie 2018 18:00 - 18:20 Minoritatea maghiara - Ans.
profesor Viorica Dinu si educatoare Nela Filip- - responsabile grupa metodica, Georgica Olteanu - inspector pentru educatia timpurie si Vasilica Dutu - responsabil centru metodic.
Vasilica de 32 de ani din Bucuresti, ambii cunoscuti cu antecedente penale, care au sustras o placa ornamentala cu dimensiuni de aproximativ 40/35 cm., de pe gardul unui imobil situat in sectorul 2.
Adica, "Vasilica, draga, uite ce ti-am adus, doar e 8 Martie! Pune si tu ceva frumos pe tine, ca iesim si noi in oras...
Vasilica de 81 ani, din Bucuresti, cu privire la o posibila inundatie, a patruns in locuinta acesteia si au sustras suma de 100 lei;
Vasilica Oncea, agent de paza la Combinat, proprietarul Peugeotului avariat, a povestit ca dupa accident soferul si-a incuiat masina si a plecat, cel mai probabil pentru ca era sub influenta bauturilor alcoolice.
Dupa anuntarea duminica seara a listei membrilor Guvernului, premierul desemnat, Calin Popescu-Tariceanu, si echipa pe care vrea sa o instaleze la Palatul Victoria vor avea astazi de trecut in Parlament primul examen major - votul de investitura.
Dan Ioan Popescu, liderul organizatiei PSD Bucuresti, a precizat ieri, intr-o conferinta de presa, ca studiul a fost realizat la nivelul Capitalei in perioada 22-24 februarie pe un esantion de 987 de subiecti.
Senatorul PSD Mircea Geoana, candidatul din iunie 2004 in cursa pentru Capitala, pierduta in fata lui Traian Basescu, a declarat ieri ca se astepta ca liderul organizatiei de Bucuresti, Dan Ioan Popescu, sa nu demisioneze.
Cazul controversatului om de afaceri sirian Omar Hayssam, dat afara din filiala PSD Bucuresti in urma implicarii sale in criza ostaticilor romani din Irak si nu numai, ii indeamna pe pesedistii lui Dan Ioan Popescu sa ia masuri ciudate, cum ar fi delatiunea intre colegii de partid.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu invoca prioritatea indeplinirii calendarului integrarii Romaniei in Uniunea Europeana pentru a considera restructurarea guvernamentala prematura si pentru a amana alegerile anticipate pentru o perioada nelimitata.
google-analytics.com